18 syyskuuta, 2012

I wish i was strong enough...

Heipä hei pitkästä aikaa! Nyt on käynyt niin että kuva tilini on täyttynyt ja sen kanssa on hieman ongelmia....... Mutta kerronpa nyt sitten ilman kuvia :)
Eli 9.9. oltiin MeLaRalla koulukisoissa. Rata oli jonkin verran laiska niinkun yleensäkkin. Ja laukannostot ja muutenkin laukka oli aika huonoa. Muuta en sieltä sitten muistakkaan :) siis radasta :D Saatiin 60,271% ja oltiin jaetulla 5. sijalla kahen muun kanssa :)
Nyt oltiin sitten viikonloppuna P-sm:issä. Lauantaina ratana oli K.N.Special ja sunnuntaina Helppo B:2 :)
K.N. Speciaali oli lauantaina ihan ok. Hidas tempoinen ja laukka ei pyörinyt ollenkaan! Joo te ehkä sanotte ton videon nähtyänne että no eihän se ny niin kamala ollut mutta jos sitä vertaa meijän treeneihin ja muualle niin tuo on todella ala arvoinen suoritus varsinkin kun on kyseessä noin helppo rata! En ite pitänyt tuosta radasta vaikka monet siitä hyvää sanokin. Lisäksi radalla unohin yhen voltin... saatiin kumminkin 61,100% ja oltiin 7/13.
Tässä rata! (lauantailta)
Sunnuntaina oli sitten ihan ok fiilis ja Quukin oli ihan kiva jopa kentällä radan vieressä ratsastaa! :) Mutta sitten heti kun Quu näki että ravataankin radan sisälle niin kuolaintuntuma meni eikä mikään oikein onnistunu... Koitin vaan hokea että yritä nyt yritä mutta ei. Siitä vaan on tullu radalla tommonen enkä oikein tiiä miten sen sais pois... Ollaan nyt tässä mietitty että Quulle on tullu tuo sen juntturointi siitä että aluksi kun me alotettiin yhessä koulukisojen kiertäminen niin minä jännitin aika paljon ja uskon sen silloin huomanneen että se voikin laiskotella. Nyt vaan en oikein tiiä että miten sen saisi pois... Onkos teillä mitään ehdotuksia tuon ongelman ratkaisemiseen? No mutta asiasta kumminkin poikettiin aika lailla joten palataanpa asiaan :) Niin olin ihan masentunu ite radasta ja sitten kohta tuleekin kuulutus että olen neljäntenä ja pääsen palkintojen jakoon! siis mitäää??! joo olin saanu 60,865%. Junnu mestaruuksissakin taijettiin olla 4. sijalla jos nyt äitin kans oikein laskettiin! että ihan ok viikonloppu nyt sitten kumminkin lopulta.
Tässä rata! (sunnuntain)
 Mutta tällaista täällä! Palataan pian asiaan :)

6 kommenttia:

  1. Kannattaa tehdä toinen käyttäjä ja laittaa sen toiseksi kirjoittajaksi blogille, niin silloin pitäisi onnistua.
    Tässä pieniä ohjeita:
    Asetukset --> Siellä pitäisi lukea +Lisää kirjoittaja

    Noin minäkin tein, kun kuvatila loppui edellisessä blogissani :) Toivottavasti oli jotain apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu olenkin niin aikonut tehdä mutta kun siinä menee jokin aikaa kun pitää tehä uus sähköposti jne. :D

      Poista
  2. Paso menee kans radalla joskus tosi tahmeeksi ja laiskahkoksi (taitaa kuitenki johtua siitä kun jännittää). Paso liikkuu tuplasti paremmin rissakannuksilla, kantsii kokeilla. Sitte kans tulee mieleen että laittais joskus kouluaidat ja menis sinne ratsastaan iha raipan kans jos siitä ois jotain hyötyä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu mulla on itellä kans semmoset pienet rissat joita käytän ja ne on kyllä toiminu tosi hyvin! Ja joo noista kouluaijoista olis kyllä hyötyä mutta meillä on ainakin vähän semmonen ongelma että kotona voi kyllä radalla liikkua ihan ok mutta muualla ei nii pitäs päästä jossain muualla radalle raipan kans :)

      Poista
  3. Hyvin meni tosiaan! Ilman tuota unohdusta olisit tainnut saada Psm pronssia!! Siis hienosti ratsastettu. Mutta kenelläpäs ei olisi parannettavaa...

    VastaaPoista

Kommentit piristävät aina bloggaajan arkea, joten kiitos kommentistasi! :)